Voetbal trainingskamp Santa Ponsa ***

GoCalcio neemt u mee naar dit gezellige *** hotel te Santa Ponsa. Het betreft een appartementencomplex met een prima restaurant en fraai zwembad. Geniet u hier van het fraaie uitzicht over de baai van Santa Ponsa. Het zwembad kan men overdekt maken met een overkapping indien het weer wat minder is en de spelers kunnen gebruik maken van een kleine, sfeervolle fitnesszaal. In het restaurant wordt in de ochtend een goed ontbijt geserveerd in buffetvorm. In de avond is ook het diner zeer afwisselend en de verse groente ontbreekt hier niet zodat uw voetballers ook de volgende dag weer fit op de training verschijnen.

Bekijk trainingskamp

Voetbal trainingskamp Santa Ponsa

GoCalcio ontvangt u in de badplaats Santa Ponsa op Mallorca. U verblijft met de selectie in een 3-sterren of 4-sterren hotel op 25 minuten van het vliegveld. Alle accommodaties zijn aan of vlakbij het strand en op loopafstand van de trainingslocatie in Santa Ponsa. Trainingskampen op Mallorca zijn mogelijk vanaf 3 dagen.

Bekijk trainingskamp

Voetbal trainingskamp Paguera (Mallorca)

GoCalcio nodigt u uit in het zuidwesten van Mallorca. Op een half uurtje rijden van de luchthaven komt u aan met de door ons georganiseerde transferbus in de gezellige badplaats Paguera. Het dorp kenmerkt zich door een lange straat vol met winkeltjes, terrasjes en bars.

Bekijk trainingskamp