Trainingskamp Alicante

Voor een trainingskamp naar het vaste land van Spanje bent u hier op de juiste lokatie voor wat betreft de omstandigheden. Ook in de winter is er hier een aangename temperatuur om met uw selectie te trainen, te oefenen en te genieten van de omgeving.

Alicante is een zeer aangename stad. Het bruisende nachtleven is in heel Spanje bekend. Deze studentenstad met vele uitgaansgelegenheden, fraaie winkelstraten, is een aanrader. In de zomer een drukte van belang maar ook in de wintermaanden wanneer uw team hier verblijft is er voldoende vertier.

Het hotel Gran Playa verwelkomd hier de teams van Go Calcio. Het hotel is een ***+ hotel en voorzien van vernieuwde 2-persoonskamers. Er is een ruim restaurant met een geweldig buffet. Wij kunnen u deze accommodatie aanbieden op basis van volpension. Er is een grote recreatieruimte met poolbiljart, darts, voetbalspel en bar. Buiten is een groot zwembad met terras.

De kunstgrasvelden liggen op loopafstand van het hotel. Het betreffen nieuwe velden met hoogpolig kunstgras. Ook is het mogelijk om te trainen op natuurgrasvelden. Hiervoor zullen wij dan een bustransfer inzetten. Gelieve dit aan te geven bij uw aanvraag.

 

Bekijk trainingskamp