Voetbal trainingskamp Santa Ponsa

GoCalcio ontvangt u in de badplaats Santa Ponsa op Mallorca. U verblijft met de selectie in een 3-sterren of 4-sterren hotel op 25 minuten van het vliegveld. Alle accommodaties zijn aan of vlakbij het strand en op loopafstand van de trainingslocatie in Santa Ponsa. Trainingskampen op Mallorca zijn mogelijk vanaf 3 dagen.

Trainingslocatie

De trainingen zullen plaatsvinden op hoogpolig kunstgras, geheel nieuw aangelegd in 2016. Er is geen sprake van rubbergranulaat. De velden zijn getest op schadelijke stoffen welke niet zijn aangetroffen. U bent hier van harte welkom bij voetbalclub CF Santa Ponsa Tallarubia. De club speelt in de secunda regional, vergelijkbaar met de 2e klasse amateurs in Nederland. Op aanvraag organiseren wij graag een oefenwedstrijd.

Accommodatie 4-sterren

Uitstekend hotel tussen het strand van Santa Ponsa en diverse golfbanen biedt een mooie tuin met een schitterend zwembad en fantastische restaurantfaciliteiten. Het Hotel ligt op slechts enkele minuten van een van de beste uitgaansgebieden in Mallorca met bars, restaurants en winkels. Het hotel heeft een eigentijdse uitstraling met een elegant interieur. Vanaf uw eigen balkon geniet u van de frisse zeelucht. Overdag, zonnen op de ligstoelen bij het zwembad. Daarna een verfrissende duik nemen.

Het buffet-restaurant serveert een heerlijke selectie internationale en regionale gerechten. In de bar worden na het diner drankjes geschonken. Als voetbalteam en gasten van GoCalcio trainingskampen kunt u gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel. Er kan een wasservice geregeld worden via het hotel voor een bedrag van 4,50 euro per persoon om de trainingskleding te laten wassen. In het hotel kunt u een massagetafel huren voor € 60,-. Voor een bezoek aan de hoofdstad Palma de Mallorca of uitgaan in El Arenal kan een shuttlebus geregeld worden.

Indicatieprijzen 

januari: prijzen op aanvraag

februari t/m april:

4 dagen voor € 215,- per persoon, inclusief 2 trainingen en 1 wedstrijd

5 dagen voor € 280,- per persoon, inclusief 3 trainingen en 1 wedstrijd

6 dagen voor € 345,- per persoon, inclusief 4 trainingen en 1 wedstrijd

 

Indicatieprijzen zijn inclusief accommodatie half pension, transfers, trainingen en een oefenwedstrijd. Exclusief vliegtickets.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen