Voetbal trainingskamp Como (Italië)

GoCalcio ontvangt uw team in het prachtige Como aan het Lago di Como. Het voetbalstadje op de grens van Zwitserland en Italië waar u verblijft in een van de door ons geselecteerde 4-sterren hotels. Trainen is hier mogelijk op natuurlijke grasvelden in de zomer en in de winter, mede door de overdekte opblaasbare hallen die gebruikt kunnen worden.

Bekijk trainingskamp

Voetbal trainingskamp op Sardinië Italië

Een schitterende locatie voor uw trainingskamp vindt u op Sardinië in het plaatsje Olbia. 

Transavia heeft het eiland in zijn vluchtschema opgenomen. Go Calcio biedt een nieuw trainingskamp aan op het prachtige eiland Sardinië.

Na een vlucht van 2 uur komt u aan op het vliegveld van Olbia, gelegen in het noorden van het eiland. Go Calcio organiseert een transferbus vanaf de luchthaven naar het hotel waar u binnen 20 minuten aankomt. Na het inchecken zullen wij u een rondleiding geven om uw team een indruk te geven van het complex met al zijn faciliteiten. Naast een receptie en een restaurant vindt u op het complex diverse tennisbanen en een groot zwembad van 30 meter en een fraai zwembad met ligbedden waar u geniet van het zonnetje.

Er is een sporthal aanwezig waar u gebruik van kunt maken en eveneens is er een grote fitnessruimte. Deze faciliteiten kunt u allemaal gebruiken tijdens uw trainingskamp. Verder is er een grote ruimte voor uw team om een wedstrijdbespreking te houden. Er zijn 2 ruime voetbalvelden, te weten een natuurlijk grasveld en een veld met hoogpolig, nieuw kunstgras. Eveneens vindt u er een aantal veldjes om 4 tegen 4 te spelen. Eveneens is er een wellness-centrum op het complex met massages en sauna (tegen betaling).

Eveneens zijn er mogelijkheden voor tennisverenigingen en volleybalclubs om dit trainingskamp te boeken.

Voor de prijzen leest u even verder na de foto-galerij…..

Bekijk trainingskamp

Voetbal trainingskamp in Chiavari (Italië)

Trainingskamp waarbij u voetbalclub te gast is bij serie D club Lavagnese Calcio 1919 en een hotel in de stad Chiavari aan de Ligurische kust van Italië. GoCalcio bezocht in februari 2012 deze prachtige locatie en sindsdien zijn we verkocht. Veel voetbalclubs zijn u voorgegaan en iedereen is het eens; dit is een perfecte locatie voor een trainingskamp.

Bekijk trainingskamp

Voetbal trainingskamp Gardameer (Italië)

Dit trainingskamp vindt plaats aan de oevers van het Gardameer. Een locatie speciaal voor de mensen die liever niet willen vliegen. Het Gardameer ligt op relatief kleine afstand van Nederland. Vanaf Utrecht is het slechts elf uurtjes rijden. Toch liever met het vliegtuig? Vanaf Schiphol, Eindhoven of Eelde kun je in zo’n anderhalf uur vliegen naar Milaan Bergamo en/of Verona.

Bekijk trainingskamp