Voetbal trainingskamp Paguera (Mallorca)

GoCalcio nodigt u uit in het zuidwesten van Mallorca. Op een half uurtje rijden van de luchthaven komt u aan met de door ons georganiseerde transferbus in de gezellige badplaats Paguera. Het dorp kenmerkt zich door een lange straat vol met winkeltjes, terrasjes en bars.

Het strand van Paguera is gelegen in een fraaie baai met palmbomen en leuke strandtentjes omringen de baai. U kunt gaan inchecken in het Hotel “Campo Futbol Paguera”. Dit is geen toeristenhotel die u kunt boeken via diverse sites maar is exclusief beschikbaar voor de Go Calcio trainingskampen in Paguera. Het hotel staat direkt aan het voetbalveld, op slechts 3 minuten wandelen. Van het hotel naar het strand en centrum is het 8 minuten wandelen, kortom overal dichtbij.

In het gezellige hotel met 30 kamers ziet u een comfortabele lobby met een gezellige bar. In deze zaal geniet u in de ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond van het diner. In principe willen we het verblijf aanbieden op basis van half pension zodat u als team in de middag gezamenlijk kunt gaan lunchen aan het strand. Indien u toch volpension wenst dan is dat tegen een meerprijs mogelijk.

De kamers zijn ruime kamers met op elke kamer 2 enkele bedden, voldoende kastruimte, een balkon en een ruime badkamer. Er is wifi in het hotel. Buiten op het terras vindt u een fraai zwembad van ca. 12 meter lang en 5 meter breed. Ligbedden en parasols zijn aanwezig. Buiten is het mogelijk om in overleg een barbecue te houden.

De trainingen en wedstrijden vinden plaats op het veld naast het hotel. Dit is een nieuw kunstgrasveld met hoogpolig kunstgras zonder rubber. We sproeien het veld voor aanvang. Het veld heeft een afmeting van 105×65 meter.

Richtprijzen per persoon (exclusief vlucht)

januari t/m april

5 dagen voor € 320,- per persoon

6 dagen voor € 375,- per persoon

  • 2-3 nachten op aanvraag
  • 7 dagen en langer volgens offerte.

Prijzen inclusief transferbus van vliegveld Palma naar hotel en retour. Overnachtingen op basis van half pension. Trainingen 1 x per dag en 1 wedstrijd per verblijf. Water tijdens trainingen.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen