Voetbal trainingskamp Santa Ponsa ***

GoCalcio neemt u mee naar dit gezellige *** hotel te Santa Ponsa. Het betreft een appartementencomplex met een prima restaurant en fraai zwembad. Geniet u hier van het fraaie uitzicht over de baai van Santa Ponsa. Het zwembad kan men overdekt maken met een overkapping indien het weer wat minder is en de spelers kunnen gebruik maken van een kleine, sfeervolle fitnesszaal. In het restaurant wordt in de ochtend een goed ontbijt geserveerd in buffetvorm. In de avond is ook het diner zeer afwisselend en de verse groente ontbreekt hier niet zodat uw voetballers ook de volgende dag weer fit op de training verschijnen.

In de avond is er animatie door middel van live-muziek of dj die de sfeer in de groep brengt. In de avond is het uiteraard mogelijk om de vele barretjes te bezoeken in het sfeervolle Santa Ponsa.

Het appartementencomplex ligt op hoogte en het is ongeveer 10 minuten wandelen naar het voetbalveld en naar het centrum. Elk appartement beschikt over een eetkamer, een grote eigen badkamer en een goed uitgeruste keuken, waar u uw eigen maaltijden kunt bereiden. Geniet van het uitzicht vanaf het grote terras of balkon van uw appartement. Het hotel biedt een pendeldienst naar het strand van maandag tot en met zaterdag.

Er wordt getraind in de ochtend en/of middag op de velden van Santa Ponsa. Het complex is in 2016 voorzien van een geheel nieuwe kunstgrasmat. Dit veld is getest op schadelijke stoffen en deze zijn niet aangetroffen. Het hoogpolig kustgras is verder voorzien van een dempende laag zwarte kurk, in mindere mate aanwezig.

Op aanvraag organiseert Go Calcio graag een oefenwedstrijd voor uw team tegen een Spaanse tegenstander van gelijkwaardig nivo. De plaatselijke trots CF Santa Ponca Talarubia speelt in de secunda regional, te vergelijken met de 2e klasse in Nederland. Uiteraard is het ook mogelijk om elders een wedstrijd te gaan spelen. In dat geval zullen wij een transferbus inzetten.

januari t/m maart:

4 dagen: 220,- euro inkl. 2 trainingen en 1 wedstrijd

5 dagen: 275,- euro ink. 3 trainingen en 1 wedstrijd

6 dagen: 345,- euro inkl. 4 trainingen en 1 wedstrijd

7 dagen en langer op aanvraag

extra mogelijk:

wasbeurt kleding: 4,50 per persoon

massagetafel huur: 60,- voor gehele duur

shuttle bus 8 uren: 20,- euro per persoon voor eventuele excursie of uitgaan in Palma of El Arenal

Offerte aanvragen

Bezig met versturen