Torremolinos

Voor uw verblijf in het zuiden van Spanje nodigen wij u uit in de badplaats Toremolinos.

Vanaf het vliegveld van Malaga bent u binnen een half uur aangekomen in een van onze luxe hotels aan zee. Het inchecken is al gedaan door onze medewerkers en uw spelers kunnen naar de kamers.

Na het opfrissen kunt u bijvoorbeeld de stad gaan verkennen of genieten van het zonnetje op een van de terrassen aan het strand. In de avond staat het diner in buffet voor u gereed. Na het diner kunt u zich vermaken in een van de barretjes of uiteraard op de sportfaciliteiten zoals padel of fitness.

De volgende ochtend wordt uw selectie opgehaald door de transferbus met begeleiding van Go Calcio voor de eerste training. Tijdens het trainingskamp is het mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen.

Bekijk trainingskamp

Trainingskamp Punta Umbria, Andalusië

Trainingskamp in het diepe zuiden van Spanje in een luxe **** hotel nabij de stad Huelva. Geniet u hier van het verblijf met uw team waarbij u zicht kunt voorbereiden op de competitie op prima natuurgras of kunstgras.

Bij hotel Barceló Punta Umbría Mar kom je niets te kort. Kom tot rust in de spa of geniet aan de rand van het zwembad. Of trek er een dag op uit in de omgeving van Huelva en maak bijvoorbeeld een dagtrip naar het prachtige Sevilla.

 

Bekijk trainingskamp