Voetbal trainingskamp Gardameer (Italië)

Dit trainingskamp vindt plaats aan de oevers van het Gardameer. Een locatie speciaal voor de mensen die liever niet willen vliegen. Het Gardameer ligt op relatief kleine afstand van Nederland. Vanaf Utrecht is het slechts elf uurtjes rijden. Toch liever met het vliegtuig? Vanaf Schiphol, Eindhoven of Eelde kun je in zo’n anderhalf uur vliegen naar Milaan Bergamo en/of Verona.

Trainingslocatie

Het sportcentum “Saverio Garonzi” ligt op meer dan 50.000 m2 land en is gelegen direct naast het Sporthotel. Het centrum heeft 4 velden met normale afmetingen en 2 kleinere met o.a. een voetbalkooi. Het heeft 8 kleedkamers, massagebanken, materiaalruimte, fitness en een eerste hulp kamer. Er zijn verplaatsbare doelen aanwezig (4).

Accommodatie

Dit sporthotel ligt in het hart van de Ulivi Riviera tussen Lazise en Bardolino, 10 minuten rijden naar Gardaland, Caneva World & Movie Studios en Verona, de prachtige stad van Romeo en Julia. Het internationale vliegveld van Verona ligt op slechts op 20 minuten rijden. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met haardroger, minibar, TV, airconditioning/verwarming en een kluisje. Het is tevens het trainingscomplex voor Chievo Verona uit de serie A.

Voorbeeld van een 5-daags trainingskamp
  • Accommodatie voor vijf dagen
  • volpension (ontbijt, lunch en diner)
  • Bus transfer van en naar het vliegveld
  • Twee trainingen per dag
  • Eén vriendschappelijke wedstrijd
  • Bronwater tijdens trainingen, dagelijkse wasservice

Prijsindicatie 5-daags

€ 495,- per persoon

De prijs is gebaseerd op basis van een trainingskamp van 5 dagen met minimaal 20 personen, exclusief vlucht. Uiteraard kan het aantal dagen verlengd of verkort worden.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen