Voetbal trainingskamp Como (Italië)

GoCalcio ontvangt uw team in het prachtige Como aan het Lago di Como. Het voetbalstadje op de grens van Zwitserland en Italië waar u verblijft in een van de door ons geselecteerde 4-sterren hotels. Trainen is hier mogelijk op natuurlijke grasvelden in de zomer en in de winter, mede door de overdekte opblaasbare hallen die gebruikt kunnen worden.

In het noorden van Italië in de provincie Lombardije vindt u het prachtige merengebied. Bekend om zijn Gardameer, Meer van Lecco, Lago Maggiore en Comomeer. Op een van onze reizen naar Como zijn wij in gesprek gegaan met Zambrotta. Na zijn profloopbaan wilde deze grote voetballer iets “terug doen” voor zijn eigen geboortestad, Como. Na enkele jaren als trainer actief te zijn geweest o.a. bij FC Chiasso in Zwitserland, bouwde Zambrotta zijn eigen sportcomplex iets buiten Como.

Trainingslocatie

Het doel is om voetbalclubs en andere sportverenigingen kennis te laten maken met de professionele manier van trainen en de aanvulling van goede begeleiding op medisch vlak en daarbij de goede arbeids-rustverhoudingen die ook toegepast worden bij de topclubs waar Zambrotta heeft gespeeld zoal o.a. AC Milano, Juventus en Barcelona.

Met enkele natuurgrasvelden en kunstgrasvelden die in de winter overdekt worden gemaakt middels luchtkussens en een groot zwembad van 25 meter is dit een van de mooiste accommodaties van Italië. Uw team geniet hier de begeleiding van Italiaanse trainers die aanwezig zijn in de fitnessruimte of bij de spinning-trainingen (fietsen) in de speciaal ingerichte hal. Ook kunt u gebruik maken van massageruimte, beachvolleybal binnen en buiten en van een sportzaal met diverse nieuwe fitnessapparaten.

Accommodatie

U overnacht in een van de exclusieve hotels van Como waar wij u onder kunnen brengen op basis van beschikbaarheid. In deze 2 hotels zijn zeer luxe kamers te vinden met moderne faciliteiten zoals flatscreen tv, wifi, ruime badkamers met wastafel, bad, douche en toilet. In de ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond wordt er een wisselend 3-gangen diner verzorgd. In de middag is het mogelijk om de lunch op het sportcomplex te houden en tijdens de trainingen is water aanwezig. Aan het einde van de middagtraining is er eveneens een snack voorzien zoals broodjes, tosti etc.

De transfers van het hotel naar het sportcentrum en retour worden telkens geregeld. Indien uw team een oefenwedstrijd wil spelen tegen een Italiaanse tegenstander dan zullen wij samen met Zambrotta de mogelijkheden bespreken.

De trainingskampen worden aangeboden volgens de onderstaande richtprijzen. Deze prijzen zijn exclusief eventuele vlucht. De meeste vluchten gaan naar Milaan Malpensa, dit vliegveld ligt op 45 minuten rijden vanaf Como waar wij de transferbus zullen voorzien.

Prijsindicatie

januari t/m maart:

4 dagen vanaf € 550,- per persoon

 

Overige periodes op aanvraag. Stuur ons een offerte aanvraag met uw wensen en wij nemen contact op.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen