Voetbal trainingskamp in Chiavari (Italië)

Trainingskamp waarbij u voetbalclub te gast is bij serie D club Lavagnese Calcio 1919 en een hotel in de stad Chiavari aan de Ligurische kust van Italië. GoCalcio bezocht in februari 2012 deze prachtige locatie en sindsdien zijn we verkocht. Veel voetbalclubs zijn u voorgegaan en iedereen is het eens; dit is een perfecte locatie voor een trainingskamp.

Met name in het voorjaar, in mei en juni, wanneer de competitie ten einde is, is dit een perfecte locatie voor het afsluiten van het voetbalseizoen.

Trainingslocatie

Lavagnese Calcio is opgericht in 1919 en speelt in het Stadio Edoardo Riboli stadion in Lavagnese. Lavagnese is een stadsdeel van Chiavari. Lavagnese heeft vele spelers voortgebracht voor Sampdoria en FC Genua. Het gezellige stadion is de trainingslocatie en is voorzien van hoogwaardig kunst- en natuurgras als mix. Alle materialen zijn in het stadion aanwezig en u kunt gebruik maken van de massageruimtes en gezellige kantine.

Accommodatie

Op loopafstand van de trainingslocatie heeft GoCalcio een *** driesterren hotel geselecteerd. Het hotel ligt aan zee en beschikt over twee- en driepersoonskamers met bad, douche en toilet. Tijdens het trainingskamp wordt gebruik gemaakt van volpension waarbij u in de ochtend een ontbijtbuffet krijgt aangeboden, een middaglunch en diner.

Omgeving

Het hotel is op loopafstand van het strand en van het centrum van Chiavari waar genoeg uitgaansgelegenheden te vinden zijn. In 45 minuten kunt u met de trein naar de stad Genua, de hoofdstad van de provincie Ligurië. Dit is een van de mooiste steden aan de Middellandse zee. Het bezoeken van een wedstrijd van Sampdoria of FC Genua behoort tot de mogelijkheden. De Ligurische is een favoriete vakantiebestemming.

Voorbeeld van een 5-daags trainingskamp

Dag 1: Vertrek vanaf Amsterdam met ’s avonds een training in Lavagnese Stadion, diner in hotel.
Dag 2: Na het ontbijt een ochtendtraining gevolgd door 1 uur fitness en spinning. Na de lunch een vrije middagtraining. Na het diner met zijn allen een voetbalwedstrijd bezoeken.
Dag 3: Na het ontbijt een dag naar Genua, Milaan of andere excursie. Na het diner een stappersavond in Chiavari.
Dag 4: Na het ontbijt een ochtendtraining. Na de lunch een oefenwedstrijd tegen een team van gelijkwaardig niveau in Lavagnese of in de omgeving waarbij transfer geregeld wordt.
Dag 5: Na het ontbijt vertrek naar luchthaven Pisa.

Prijsindicatie

5 dagen voor € 475,- per persoon

inclusief vlucht, accommodatie + maaltijden, trainingslocatie en oefenwedstrijd.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen