Voetbal trainingskamp Gran Canaria 1

GoCalcio verwelkomt uw voetbalteam op het Spaanse eiland Gran Canaria. Uw selectie verblijft in een 4-sterren hotel in de badplaats Maspalomas. Gran Canaria heeft een uitstekend klimaat voor een trainingskamp tijdens de voorbereiding, winterstop en ter afsluiting van het voetbalseizoen. Trainingskampen op Gran Canaria zijn mogelijk vanaf 4 dagen.

Het trainingskamp zal worden begeleid door een vertegenwoordiger van Go Calcio.

Trainingslocatie

Vanaf het hotel worden transferbussen ingezet naar en vanaf de trainingslocatie. Er kan worden getraind op velden met natuurgras die in uitstekende conditie zijn. Elke dag worden de natuurlijke grasvelden besproeid zodat de trainingen op een perfect grasveld uitgevoerd kunnen worden. Indien uw team liever op kunstgras wil spelen, dan is dat mogelijk. Het kunstgras is getest op schadelijke stoffen en deze zijn niet aangetroffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van rubber. Voor aanvang en na afloop van de trainingen is de massageruimte beschikbaar voor uw voetbalselectie. Tijdens de trainingen is er voldoende gekoeld water aanwezig.

Een oefenwedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw trainingskamp op Gran Canaria. GoCalcio gaat voor u op zoek naar een gelijkwaardige tegenstander. Uiteraard kunnen wij een bezoek organiseren aan het stadion van UD Las Palmas. Dit kan in combinatie met het bezoeken van een van hun wedstrijden in de Spaanse Primera Division. Vele topclubs zoals Real Madrid en FC Barcelona verspelen hier punten. Ervaar de passie van het voetbal op de Canarische Eilanden. Ook andere activiteiten zijn mogelijk.

4-sterren accommodatie ****

Uw team verblijft in een 4-sterren hotel pal aan het strand van Maspalomas. Het hotel biedt veel faciliteiten zoals een zeer groot zwembad wat eindigt aan de zee en goede restaurants met een luxe inrichting.

 

Prijsindicatie 6-daags

januari € 685,- per persoon.

februari € 750,- per persoon.

maart € 750,- per persoon.

april € 760,- per persoon.

Overige periodes en verblijfsduur op aanvraag. Prijzen inclusief transfers luchthaven, 4-sterren accommodatie half pension, 4 trainingen, 1 oefenwedstrijd tegen lokale tegenstander van gelijkwaardig niveau, transfers van hotel naar trainingslocatie, water tijdens trainingen, begeleiding GoCalcio. Exclusief vliegtickets en wasservice trainingskleding € 8,- per speler.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen