Voetbal trainingskamp Gran Canaria 2

GoCalcio verwelkomt uw voetbalteam op het Spaanse eiland Gran Canaria. Het zonnige eiland voor de kust van Afrika met zomerse temperaturen, ook in de wintermaanden. Een uitstekend klimaat voor een trainingskamp tijdens de voorbereidingen, winterstop en ter afsluiting van het voetbalseizoen. Trainingskampen op Gran Canaria zijn mogelijk vanaf 5 dagen.

 

Op het vliegveld staat de transferbus voor uw selectie klaar voor de reis naar het hotel in de badplaats Playa del Ingles. Dit is de grootste badplaats op het eiland Gran Canaria en bekend om haar gezellige uitgaansleven.

Trainingslocatie

De trainingslocatie is op loopafstand van het hotel. Elke dag worden de natuurlijke grasvelden besproeid zodat de trainingen op een perfect grasveld uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang en na afloop van de trainingen is de massageruimte beschikbaar voor uw voetbalselectie. Tijdens de trainingen is er voldoende gekoeld water aanwezig voor de selectie. Een oefenwedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw trainingskamp op Gran Canaria. GoCalcio gaat voor u op zoek naar een gelijkwaardige tegenstander. Uiteraard kunnen wij een bezoek organiseren aan het stadion van UD Las Palmas. Dit kan in combinatie met het bezoeken van een van hun wedstrijden in de Spaanse Primera Division. Ervaar de passie van het voetbal op de Canarische Eilanden. Ook andere activiteiten zijn mogelijk.

Accommodatie ***

Met GoCalcio verblijft uw selectie in een drie sterren hotel op basis van half pension. De standaard kamers zijn uitgerust met 2 éénpersoonsbedden, televisie, airconditioning, verwarming, balkon en voldoende kastruimte. Er is een ruime badkamer met bad, wastafel, douche en toilet. De kamers hebben zeezicht. Het hotel in Playa del Ingles ligt direct aan een publiek zandstrand. Bars en restaurants evenals discotheken zijn op loopafstand. Een taxistandplaats vindt u op ongeveer 100 meter van het hotel, een bushalte ligt ongeveer 50 meter van het hotel verwijderd.

Vliegen naar Gran Canaria

Dé manier om naar Playa del Inglés te reizen is per vliegtuig. Vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en net over de grens in Duitsland kunt u naar de luchthaven van Las Palmas vliegen. Vanaf de luchthaven Las Palmas is het een klein half uurtje reizen naar de trainingslocatie in Playa del Inglés. GoCalcio kan groepsvoordeel realiseren bij verschillende vliegtuigmaatschappijen. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie 6-daags 

Januari € 385,- per persoon

Februari € 400,- per persoon

Maart € 400,- per persoon

April € 400,- per persoon

Overige periodes en verblijfsduur op aanvraag. Prijzen op basis van half pension, 4 trainingen, 1 wedstrijd, water tijdens trainingen, transfers luchthaven-hotel retour, transfers hotel-trainingsaccommodatie, exclusief vlucht.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen