Voetbal trainingskamp Tirol (Oostenrijk)

GoCalcio nodigt u uit om op hoogtestage te komen in Oostenrijk. Iets buiten de hoofdstad van Tirol bieden wij u dit prachtige trainingskamp aan. U kunt kiezen uit diverse hotels van 3 en 4 sterren. We zullen deze informatie dan sturen met de offertes.

Innsbruck, de stad met het “Goldene Dachl” en zijn schitterende centrum met fraaie terrassen en winkels is aan absolute aanrader. Het is mogelijk om uw trainingskamp in Innsbruck te combineren
met een deel wintersport zoals langlauf of ski. Het kunstgrasveld zal altijd bespeelbaar zijn. Ook natuurgrasvelden met grondverwarming zijn mogelijk. Go Calcio biedt u goede hotels aan op basis van logies en ontbijt, half pension of volpension.

Geef bij uw aanvraag aan met hoeveel personen u wenst te komen en of er een transferbus geregeld dient te worden op de luchthaven Innsbruck of wellicht komt uw club per tourincar naar Oostenrijk?

Het is mogelijk om een programma te laten opnemen met bijvoorbeeld mountainbikes of andere sportaktiviteiten. Geef aan hoe vaak per dag u wilt gaan trainen. Ook een oefenwedstrijd kunnen wij namens Go Calcio organiseren in dit fraaie landschap rond Innsbruck in Tirol.

 

Prijzen:

3 dagen, 2 nachten al vanaf 225 euro per persoon.

Op aanvraag volgens uw wensen en verblijfsduur.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen