Voetbal trainingskamp Ameland (Nederland)

Ameland is een geweldige locatie voor een trainingskamp in Nederland. Het Waddeneiland is voorzien van goede trainingsfaciliteiten voor een geslaagd trainingskamp. Met de stranden vlakbij voor een duurloop of wandeling. Ga met eigen vervoer naar de veerboot in het Holwerd waarna u in 45 minuten op Ameland aankomt. De accommodatie en trainingslocatie is op loopafstand van de veerboot.

 

GoCalcio biedt dit trainingskamp aan inclusief de tickets voor de veerboot. Wanneer u aankomt in de haven van Nes na de 45 minuten durende overtocht wachten de medewerkers van GoCalcio op u en zullen u begeleiden naar het bagagevervoer welke er voor zorgt dat uw bagage naar het hotel wordt gebracht. De selectie kan direct in de haven de fietsen in ontvangst nemen die tijdens het trainingskamp gebruikt morgen worden.

Trainingslocatie

De trainingslocatie ligt op ongeveer 3 kilometer van het hotel. Na het ontbijt kunt u met de gehele groep wandelen of de fiets nemen naar het sportcomplex. De velden van de trainingslocatie zijn in prima conditie dankzij de beschutte ligging in de duinen. Er zijn 2 goede natuurvelden en 1 kunstgrasveld. Dit kunstgrasveld is voorzien van milieuvriendelijk kurk. Het hoogpolige kunstgras is zacht en van zeer goede kwaliteit. U kunt zelf aangeven hoe vaak u per dag zou willen trainen, zodat wij daar rekening mee houden in onze offerte.

Accommodatie

U hebt de keuze uit een 3-sterren of 4-sterren accommodatie. Veel teams hebben wij mogen verwelkomen in het 4-sterren hotel met kamers voor 4 personen (tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden). In de ochtend is er een zeer rijkelijk ontbijtbuffet van diverse broodjes, zoet en hartig beleg, fruitsappen, eiergerechten, koffie en thee. Tijdens het verblijf is er voldoende water en fruit waar u de gehele dag gebruik van kunt maken. Na de middag wordt er eveneens nog een middagsnack geregeld zoals sandwiches of andere hapjes. In de avond wordt er een uitgebreid buffet geplaatst voor het diner of een barbecue georganiseerd. Afhankelijk van het weer. In het hotel vindt u een ruime hotelbar waar u met uw selectie gezellig in kunt vertoeven voor een kaartspel of gezellige avond. Drankjes zijn hier voor eigen rekening.

Op maat samengestelde trainingskampen

  • Trainingskamp Ameland is mogelijk vanaf 3 dagen.
  • Extra mogelijkheden voor teambuilding activiteiten, vrije tijd en excursies.
  • Wij bieden ook 3-sterren accommodaties op deze locatie aan.

Wat zijn uw wensen?

Stuur ons via het offerte aanvraag formulier uw wensen. Wij sturen daarna een passende offerte. Voor een nadere kennismaking komen wij graag op bezoek bij uw voetbalclub. U kunt ons bereiken op telefoonnummer + 31 (0)6 17 85 23 26 of stuur ons een e-mail.

 

Prijsindicatie

3 dagen vanaf € 279,- per persoon

U kunt het aantal dagen inkorten/uitbreiden. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze 3-sterren accommodaties op het eiland Ameland.

Vermeld in uw offerte aanvraag het beschikbare budget en gewenste aantal dagen. Wij sturen daarna een passende offerte.

Eveneens bieden wij uw club de mogelijkheid om u vrijblijvend te gaan bezoeken. Hierbij geven wij u een uitgebreide presentatie aangaande onze trainingskampen.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen