Trainingskamp Punta Umbria, Andalusië

Trainingskamp in het diepe zuiden van Spanje in een luxe **** hotel nabij de stad Huelva. Geniet u hier van het verblijf met uw team waarbij u zicht kunt voorbereiden op de competitie op prima natuurgras of kunstgras.

Bij hotel Barceló Punta Umbría Mar kom je niets te kort. Kom tot rust in de spa of geniet aan de rand van het zwembad. Of trek er een dag op uit in de omgeving van Huelva en maak bijvoorbeeld een dagtrip naar het prachtige Sevilla.

 

Andalusië is een van de warmere streken van Spanje. Maximaal 3 uren vliegen naar Sevilla of Faro. Onze samenwerkende organisatie wacht uw team in de ontvangsthal van de luchthaven. Daarna gaat u met uw selectie naar het luze hotel in Punta Umbria. Hier verblijft u op een luxe kamer voor 2 personen. Er is de mogelijkheid om te overnachten in 3-persoons kamers waardoor de offerte iets lager uitvalt. Voor een 1-persoons kamer geldt een toeslag.

In het hotel verblijft u op basis van volpension. In de ochtend is er een rijkelijk ontbijt in buffetvorm. In de middag na de training een uitgebreide lunch voorzien van water. In de avond een wisselend buffet. Uw team kan gebruik maken van alle faciliteiten zoals o.a. het zwembad pal aan het strand.

Ook heeft u de mogelijkheid een training te doen op het strand. Een excursie naar bijvoorbeeld Sevilla, Granada of Sevilla is op aanvraag mogelijk.

Prijzen trainingskamp:

5 dagen (4 nachten) 380,- euro per persoon

6 dagen (5 nachten) 425,- euro per persoon

Prijzen zijn van het gehele trainingskamp op basis van volpension, elke dag een training, oefenduel, transferbus van luchthaven naar hotel en retour.

De prijs van de vlucht dient u op te tellen bij deze prijs. Voor vluchten naar Sevilla of Faro kunnen wij eveneens offertes maken.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen