Trainingskamp Palamos, Costa Brava

Aan de kust op een uur rijden van het vliegveld van Barcelona verblijft u hier met uw team in het fraaie hotel Trias**** en bent u te gast bij CF Palamos, de club uit de Secunda B van Spanje.

Aangekomen in Barcelona geniet u direkt van het zonnetje. Binnen een uur arriveert u in Palamos, de levendige badplaats aan de Costa Brava.

 

Het historische Hotel Trias ligt tegenover het Palamós-strand. De vissershaven van deze stad is te voet in 3 minuten te bereiken. WiFi is gratis. Vanaf het buitenzwembad kijkt u mooi uit op de Costa Brava.

Elke licht en royale kamer biedt een fraai interieur met een houten vloer..

Met uw team wandelt u in slechts 5 minuten naar de jachthaven van Palamós. Daar kunt u inschepen voor boottochten. Er zijn ook watersporten beschikbaar. De mooie middeleeuwse dorpen Pals en Peratallada zijn op nog geen 30 minuten rijafstand gevestigd. De afstand naar de luchthaven van Girona bedraagt circa 40 km vanaf Hotel Trias.

Getraind wordt er in het Estadio de Palamos. Hier speelt CF Palamos in de 3e divisie van Spanje. Via Go Calcio bent u hier te gast bij de club. U kunt dus gebruik maken van het goede grasveld in het stadion en van de fitnessruimte en de meeting-room. Ook zorgen wij voor een massagebank. Het veld wordt voor elke training gesproeid. Lichte trainingsmaterialen staan ter beschikking zoals hoedjes, hesjes, stangen. U kunt uw eigen ballen meenemen. Elke dag is er 90 minuten voor uw team beschikbaar voor trainingen. Een oefenwedstrijd organiseren wij voor u tegen een gelijkwaardig team uit Spanje.

Prijsindicatie:

4 nachten per persoon: 375,-

5 nachten per persoon: 430,-

Dit zijn de prijzen van het trainingskamp. Hierbij dient u de vlucht op te tellen van ca. 150,- euro p.p.

Offerte aanvragen

Bezig met versturen