Thessaloniki

De oude stad Saloniki verwelkomd uw selectie voor een prachtig trainingskamp aan de Griekse kust. De azuurblauwe zee en zijn mooie, oude gebouwen en terrassen zijn voor uw team de ideale lokatie voor een trainingskamp. De stad Thessaloniki staat bekend om zijn groot uitgaansleven en de voetballiefhebbers van de clubs Paok, Aris en Iraklis. Deze roemruchte clubs zijn wereldwijd bekend door hun fanatieke aanhang.

Go Calcio heeft gekozen voor de lokatie van Apollon Kalamarias. De club uit de 3e divisie van Griekenland die is gelegen in het zuiden van de stad en direkt aan de Middelandse Zee.

 

Go Calcio verwelkomd u bij Apollon Kalamarias. De sfeervolle club uit de Griekse 3e divisie speelt in het Kalamaria stadion in het zuiden van de stad welke aan zee is gelegen. De club acteerde vroeger op het hoogste nivo en jaren achtereen in de 2e divisie. De wedstrijden tegen respectievelijk Paok, Aris en Iraklis waren een enorme belevenis.

De volksclub Apollon is de club van de “visserij”. Veel leden en supporters werkten in de vis-industrie.

Wij kunnen voor u enkele fraaie **** hotels aanbieden in Thessaloniki. De prijzen van deze hotels in combinatie met de trainingen en bustransfers hebben wij niet gepubliceerd maar zullen wij bekend maken in de speciaal op maat gemaakte offerte welke wij u per mail zullen sturen.

De vluchten naar Thessaloniki vindt u met name bij Transavia. De vlucht duurt ca. 2,5 uur. U wordt dan met de transferbus naar het hotel gebracht. Er zijn mogelijkheden voor half pension en volpension. De hotels beschikken over een zwembad. In de omgeving van de hotels vindt u het uitgaansleven van Saloniki welke bekend is in heel Griekenland. Er zijn zeer veel bars, restaurants en discotheken.

In en rond Saloniki liggen fraaie stranden zoals in Chalkidiki, ten zuiden van Saloniki.

Het stadion van Apollon Kalamarias is volledig verbouwd en vernieuwd en voldoet aan de moderne eisen van het hedendaagse voetbal.

 

Richtprijs per persoon excl. vluchten

4 dagen: 500,- euro

5 dagen: 550,- euro

6 dagen: 600,- euro

Offerte aanvragen

Bezig met versturen