Real Mallorca kan weer naar onderen kijken!

De eilandclub verloor het afgelopen weekend 27-11 van Elche met 1-0. Het team van trainer Fernando Vazquez heeft daarmee slechts 2 punten meer dan de plaats die rechtstreekse degradatie betekent. Dat is uiteraard iets wat de club absoluut wil voorkomen. Zonder trainer Vazquez die vanwege een rode kaart vanaf de tribune mocht toekijken, bracht Real Mallorca totaal geen tegenstand in Elche. Mallorca verdediger Antonio Raillo kreeg in de 62e minuut zijn 2e gele kaart en mocht vertrekken. De gegeven penalty aan Elche werd echter gemist door aanvoerder Albacar, Echter was het 5 minuten voor tijd aanvaller Dejan Lekic die de 1-0 binnenschoot. In blessuretijd kreeg ook Mallorca-aanvaller Pelquezelo de rode kaart. Kortom Real krijgt het nog zwaar in de Secunda A en zal alle zeilen moeten bijzetten om het volgende seizoen niet tegen stadsgenoot Atletico Baleares uit te moeten komen in Secunda B.