Lac Frisia 1883 naar Gran Canaria

Het team van Lac Frisia 1883 brengt deze winter door op Gran Canaria. Het team van de trainers Jaap de Jong en Richard Dijkstra was een aantal jaren geleden al eens te gast op ons trainingskamp te Marbella. Van 10 t/m 17 januari zal Go Calcio de Frisianen ontvangen.

Deze keer koos teammanager Marco Slof in overleg met de trainers en spelers er voor om het warmere weer op te gaan zoeken. Het team zal overnachten in een all-inclusive hotel te Playa de Ingles.

Dankzij de contacten met 3e divisieclub Deportivo Maspalomas zullen de Frisianen aan aantal trainingen hebben in de ochtend op de natuurlijke grasvelden van de plaatselijke trots. Er zal een oefenwedstrijd worden gespeeld tegen een club van gelijkwaardig nivo op het Canarische eiland.

Lac Frisia is op dit moment in de 1e klasse F van het zondagvoetbal een team met wisselende prestaties. Echter is het zo dat door een geweldige teamspirit de ploeg meestal wel weet te handhaven in de eerste klasse. Het tainingskamp op Gran Canaria zal daar zeker aan bijdragen zo weten wij uit ervaring.

Go Calcio