Brescia B junioren wint toernooi Sardinië om Go Calcio cup

Brescia is na de clubs uit Milaan de grootste provincieclub uit Lombardije. Het voltallige bestuur en 22 selectiespelers van de B junioren waren afgereisd naar het zonnige Sardinië om deel te nemen aan het 4-daagse trainingskamp van Go Calcio.

De eerste dag werd er fanatiek getraind in het fitnesscentrum van het hotel en in het zwembad in Olbia. In de middag was er een training met afwerken en partij. De keepers van Brescia werden onder handen genomen door de keeperstrainer op het strand. Op hetzelfde tijdstip speelden de B junioren van Hajduk Split  tegen Sturm Graz om de Copa Go Calcio. Deze wedstrijd eindigde in 1-1. Brescia speelde de volgende dag tegen Hajduk Split en won met 1-0 en won ook de avondwedstrijd met 1-0 van de Oostenrijkers uit Karinthië.

Er werd getraind op de prachtige voetbalvelden van het resort in een temperatuur van 23 graden. Alle teams hebben een excursie gedaan over het eiland, dankzij onze samenwerkende partner La Gazetta dello Sport. Het eiland Sardinië werd verkend met een touringcar en deels met een boottocht.

De mooiste plekjes van het eiland zoals de Costa Smeralda en havenplaatsjes als Porto Torres werden bezocht. De 3 teams hebben verder nog een gezamenlijke dag op het strand doorgebracht en beachvolleybal gespeeld. 

Go Calcio dankt de collegae van Adria Sport voor het oraniseren van het trainingskamp van Hajduk Split en we hopen dat we ook volgend jaar weer kunnen rekenen op de gasten uit Graz en Brescia.

Alle teams zullen volgend jaar weer deelnemen aan het minitoernooi voor beloftenteams.