Atletico Baleares verslaat Eldense. Supportersvliegtuig naar Badalona.

Atletico Baleares heeft zich kunnen revancheren na de uit nederlaag van 5-0 bij Valencia B. Op het eigen Son Malferit de Palma versloegen de blauw witten van Christian Ziege de staartploeg CD Eldense met 4 tegen 0.

De club van eigenaar Ingo Volkmann blijft daardoor op plaats 7 staan van de Secunda division B met 6 punten achterstand op de play-off posities. In deze nacompetitie is een plaats te verdienen in de Secunda A wat de ploeg samen brengt met eilandconcurrent Real Mallorca.

De 1-0 en 2-0 werden binnen 15 minuten gemaakt door eerst een prachtig doelpunt van Xisco en de Duitser Marcel Ndjeng. Direkt na rust mocht Jurado de 3-0 aantekenen na een strafschop. In de 81e minuut scoorde Simon Zangerl, de nieuwe Oostenrijkse aanwinst de 4-0.

Aanstaande zondag wacht de uitwedstrijd naar de nummer 1 Badalona. Er gaat een apart vliegtuig van Air Europa met supporters vanaf de luchthaven Palma welke om 07.00 uur vertrekt naar de luchthaven van Barcelona.