Wie zijn wij?

Sinds 2010 organiseert GoCalcio Trainingskampen betaalbare trainingskampen voor voetbalteams op unieke locaties in Europa. Een geweldige ervaring en goed voor de teambuilding. We hebben een goede relatie met verschillende voetbal clubs in het buitenland. Dat geeft ons de mogelijkheid om voetbalclubs en -teams te laten trainen op unieke locaties. Alle trainingskampen worden op maat samengesteld op basis van het budget, wensen en behoeften van de groep.

We organiseren trainingskampen vanaf € 215,- per persoon inclusief:

  1. Accommodatie (hotel) inclusief alle maaltijden.
  2. Verblijfslocaties zijn altijd op korte afstand van een actief centrum en/of stranden.
  3. Prachtige trainingslocatie vlakbij de accommodatie.
  4. Vriendschappelijke wedstrijd tegen lokale vereniging van een gelijkwaardig niveau.
  5. Reisbegeleiding ter plaatse.
  6. Transfer van en naar het hotel vanaf het vliegveld.
  7. Exclusief vliegtickets, maar wij kunnen groepsvoordeel realiseren bij vliegtuigmaatschappijen.
  8. Exclusief speciale dagexcursies, welke wij kunnen regelen zoals een bezoek aan het stadion van FC Barcelona.

Volledige organisatie

Go Calcio biedt betaalbare trainingskampen vanaf 3 dagen naar verschillende voetbal bestemmingen in Europa. Wilt u trainen aan het strand, een hoogtestage in de bergen of blijft u liever in Nederland? Wij verzorgen het trainingskamp compleet van A tot Z en doen de volledige organisatie. De accommodaties en trainingslocaties liggen altijd op loopafstand van elkaar en worden exclusief voor uw club gereserveerd. Maar ook het organiseren van wedstrijden tegen lokale clubs van gelijkwaardig niveau, als excursies naar een voetbalwedstrijd of een voetbalstadion is mogelijk.

Begeleiding ter plaatse

Tijdens uw trainingskamp is er een contactpersoon namens GoCalcio ter plaatse om u te begeleiden. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor ondersteuning en vragen. Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Grieks om u in uw eigen taal te woord te kunnen staan.

Presentatie voor vertrek

Voor aanvang van uw trainingskamp kunnen wij uw selectie bezoeken om uitleg te geven over het trainingskamp. Zo kunnen vragen gesteld worden en kan de selectie alvast in de stemming komen voor een onvergetelijke ervaring.

Onze referenties

Door onze jarenlange voetbalervaring zijn clubs waarvoor wij een trainingskamp organiseren, zeer tevreden over de persoonlijke samenwerking. Op onze website vind u verschillende referenties.

Wij komen graag langs

Wij zien er naar uit om u als onze gasten te mogen begroeten op een van onze trainingslocaties in Europa. Bij vragen of voor een uitnodiging voor kennismaking bij uw club zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 17 85 23 26 of per e-mail.

Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die allemaal sportliefhebber zijn!

 

Met vriendelijke groet,

Go Calcio Trainingskampen

Albertus Nantko Boddema